Ik ben diëtist geworden omdat ik een grote interesse heb naar voeding en wat voor een effect dit op het lichaam heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek heb gekozen. Tijdens mijn opleiding is mijn interesse naar motiveren en enthousiasmeren van anderen gegroeid. Het geeft mij energie om mensen te helpen.

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat je anderen kan helpen naar een gezondere leefstijl. Gezondere leefstijl brengt niet alleen fysiek positieve verandering met zich mee maar ook mentale. Iemand helpen met deze verandering teweeg brengen in zijn/haar leven is het mooiste wat je kan doen voor diegene.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat we samen kijken naar een voedingspatroon die bij jouw hulpvraag past, maar ook die haalbaar is voor nu en op langere termijn. Desalniettemin vind ik het aller belangrijkste dat iemand zich gehoord voelt en werk ik graag ook aan een positieve mindset.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij mijn familie en vrienden. Om leuke dingen te ondernemen met hun word ik erg gelukkig van.

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is enorm verschillend. Ik heb vele en grote dromen en kan snel in eigen gedachten verzinken. Zo zijn enkele dromen o.a. om de wereld over te reizen, goed te leren surfen, andere taal te leren spreken en mijn eigen atelier te hebben. Zoals je ziet enorm uiteenlopend. Daarnaast ben ik natuurlijk al bezig met iets wat ik enorm leuk vind: dietist zijn!