Ik ben diëtist geworden omdat ik voeding altijd al een heel interessant onderwerp heb gevonden en ben vanuit deze interesse de opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen. Tijdens de opleiding werd het duidelijk dat ik het heel leuk vind om mensen te begeleiden en hun te motiveren.
Het tofste/mooiste aan mijn werk vind ik dat ik door mijn kennis andere mensen kan begeleiden en er samen voor kunnen zorgen om hun doelen te behalen. Als jij voor mij kiest als diëtist betekent dit dat we samen naar jou huidige voedingspatroon gaan kijken en stap voor stap een gezondere leefstijl gaan creëren. Balans vind ik daarin erg belangrijk. Het maakt niet uit of het een klein of groot doel is, samen gaan we de uitdaging aan.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij, mijn familie en vrienden. Samen leuke dingen doen geeft mij energie. Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is om mensen te blijven helpen en te inspireren in het verbeteren van hun leefstijl.

Wil je mijn hulp? Je kunt mij vinden op de locaties: Zeist, Driebergen, Harmelen, Montfoort en Linschoten. Wie weet tot gauw!