Ons team 

We stellen je graag voor aan ons team van diëtisten. Bij Diëtheek werken meer dan 70 diëtisten. En deze diëtisten zitten niet allemaal op dezelfde locatie. Doordat wij een landelijke organisatie zijn zitten wij namelijk door heel Nederland, dus een perfecte match is zo gemaakt.

Ben je op zoek naar een specifieke diëtist? Zoek dan op naam in de zoekbalk bovenaan deze website of kijk onze team pagina of op onze locatie pagina

Kwaliteit 

De diëtisten van Diëtheek hebben een 4-jarige HBO-opleiding afgerond. Ze zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ervaring 

Door onze jarenlange ervaring met het behandelen op het gebied van voeding, dieet en leefstijl hebben wij de kennis en expertise in huis om veel verschillende voedings- en leefstijl gerelateerde klachten te behandelen.  

Achter de schermen 

Naast ons team van diëtisten werken er nog veel meer mensen bij Diëtheek. Zij zijn achter de schermen hard aan het werk om de zorg voor jou zo goed mogelijk te regelen, zodat de diëtist de maximale tijd heeft voor jou. 

Maak kennis met onze starthulp en het kantoorteam 

#replace title#