Bij het aanpakken van een te hoog gewicht wordt vaak als eerste gezegd: minder eten en meer bewegen. Maar werken aan je gezondheid en een gezonder gewicht is zoveel meer dan dat.  Factoren die gezamelijk een rol spelen zijn o.a.: voeding, beweging, slaap en stress. 

Welk van deze factoren zijn voor jou de grootste belemmering en staan je in de weg naar een gezonder gewicht en leefstijl? Vul deze vraag eens voor jezelf in. 

De diëtist kan je hierbij helpen. We hebben aandacht voor wat je eet, maar vooral ook wie je bent en hoe je leeft. De diëtist coacht je niet alleen op het gebied van voeding maar helpt je om je gehele leefstijl aan te pakken. Juist op de punten waarop jij dat op dit moment nodig hebt, zodat we daarin samen de passende oplossingen vinden en kunnen bouwen aan je aandachtspunten. Voor je het weet zit je in een lekkere 'flow' en voelt het alsof zaken vanzelf gaan. Daar gaan we voor! 

Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan bij 'Jouw plan' of neem contact op met ons klantteam 

Wat kan je nu al zelf doen?

  • Kies kleine doelen per keer. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een eetwissel. Wissel je frisdrank of sappen in voor een betere keuze.
  • Eet gevarieerd en probeer voldoende te drinken.
  • Beweeg regelmatig. Start bijvoorbeeld eens met iedere dag 15 minuten extra wandelen 
  • Kijk hoe je meer kan ontspannen. Zet je telefoon uit, spreek af met vrienden, sporten, yoga of probeer eens te mediteren.
  • Verbeter je slaap door bijvoorbeeld 30 minuten voor het slapen niet meer op een scherm te kijken maar een boek te lezen. 
  • Probeer eens andere gerechten. Kijk hiervoor eens op onze receptenpagina. 

Ben jij er klaar voor dat voeding je gaat helpen? Wij staan voor je klaar!

#replace title#