Over voeding, speciale diëten en leefstijl valt veel te vertellen. Het is belangrijk om te begrijpen wat dit allemaal inhoudt en hoe het van invloed kan zijn op jouw gezondheid. Hieronder wordt aangegeven wat je kunt verwachten tijdens jouw afspraken met onze diëtist.

Beginfase: aanpak en advies

Tijdens jouw eerste gesprek neemt de diëtist alle tijd voor jou. Jullie bespreken wat je hulpvraag is maar kijken ook naar de vraag achter de vraag. Want achter bijna elke vraag over voeding, een dieet en/of leefstijl ligt een diepere behoefte en/of oorzaak. Wij vinden het belangrijk om samen met jou het juiste voedings- en/of leefstijlpatroon te vinden, maar we willen je vooral bijstaan in het realiseren van jouw doelen. 

We hebben aandacht voor wat je eet, maar vooral ook wie je bent en hoe je leeft. Zodat we daarin samen de passende oplossingen vinden en kunnen bouwen aan je aandachtspunten. En voor je het weet zit je in een lekkere 'flow' en voelt het alsof zaken vanzelf gaan. Daar gaan we voor!

Vervolgfase: advies en begeleiding

Tijdens de vervolggesprekken besteden we aandacht aan het toepasbaar maken van de adviezen. Wij willen je het vooral niet te moeilijk te maken, dus geen standaard lijstjes over wat je wel en niet mag eten of saaie menu's. Je krijgt praktische tips en leuke tools op basis van jouw doelen. En mocht onderweg iets veranderen, dan veranderen we gewoon mee. 

Vervolgfase: volhouden

Je bent nu bijna aan het einde van de behandeling, je bent heel goed bezig en kunt het nu zelf. Alle doelen die je hebt behaald en alle stappen die je hebt gezet wil je natuurlijk graag behouden en volhouden. Dit hoef je niet alleen te doen. In deze fase blijven we jou inspireren en (waar nodig) coachen. Heb je nog vragen of gaat het even niet zoals gepland? Dan is in deze fase het contact met je diëtist heel fijn om zo terugval te voorkomen. Samen met je diëtist besluit je uiteindelijk wanneer je het behandeltraject kan afsluiten.  

#replace title#