Verwijzen

Wij zijn overtuigd van de rol die voeding kan spelen in een gezond leefpatroon en in het herstel bij medische aandoeningen. Direct verwijzen naar onze diëtisten? Download hier het online verwijsformulier. Je kan deze dan eenvoudig mailen naar ons zorgmailadres: dietheeknederland@zorgmail.nl. Kijk voor een dietist in de buurt van jouw praktijk bij onze locaties. 

Voeding als medicijn

We zouden wensen dat iedereen het voedingsadvies waar hij of zij recht op heeft ook inzet, zodat we op termijn, dankzij de gezondere leefpatronen, ook de kosten voor de zorg kunnen verminderen. Wat de hulpvraag rond voeding- en dieetadvies ook is van een klant, onze missie is om een traject zo in te richten dat we met zekerheid het gewenste doel halen en de klant met ‘tevredenheid’ een nieuw voedingspatroon adopteert.

Maar wij geloven ook in een multidisciplinaire aanpak. Met alléén voeding, alléén medicijnen of alléén beweging wordt deze problematiek niet opgelost. Juist de interactie tussen de verschillende disciplines zorgt voor een kwalitatieve zorg.

Dit is de reden dat Diëtheek graag samenwerkt met verschillende zorgprofessionals als huisartsen, specialisten, POH, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten etc.

Een diëtist bij jou in de praktijk?

Een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum is een vertrouwde en bekende omgeving en daardoor heel geschikt voor het geven van voeding- en dieetadvisering. Diëtheek is daarom altijd op zoek naar partners die met ons willen samenwerken.

Ben jij ook overtuigd van de rol die voeding kan spelen in een gezond leefpatroon en wil je graag met een van onze diëtisten samenwerken? Neem dan contact op via:

 088-4253600

 klantcontact@dietheek.nl

 contactformulier


Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Heb je vragen?
#replace title#