Werkwijze

Werkwijze

AFSPRAAK MAKEN

De eerste stap is gezet: je hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. Je hebt daarbij de keuze gemaakt voor een diëtist van Diëtheek.

Wanneer je contact opneemt met Diëtheek krijg je een medewerker van ons afsprakenbureau aan de telefoon. Zij plant samen met jou een afspraak in bij een Diëtheek diëtist bij jou in de buurt. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Om een afspraak te maken met de diëtist mag je bellen met ons klantencontact via het telefoonnummer 088-4253600. Als je gebruik maakt van het contactformulier word je spoedig door een van onze medewerkers klantencontact benaderd..

 

WERKWIJZE

Tijdens het eerste gesprek met de diëtist wordt er uitgebreid gekeken naar je huidige voedingspatroon en leefstijl. Wat eet en drink je gewoonlijk, wat doet je aan beweging, hoe gaat het met slaap, met wie leef je samen etc. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op jouw gezondheid en leefstijl.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in jouw voeding kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en gezondere leefstijl. De diëtist van Diëtheek maakt in samenspraak met jou een persoonlijk voedings- en leefstijl advies afgestemd op jouw behoeften, wensen en doelen.

Tijdens vervolgconsulten worden de voortgang en ervaringen besproken, krijg je aanvullende informatie en wordt je gecoacht bij de veranderingen in jouw voedingspatroon en leefstijl.

Registreer uzelf bij
Registreren
Cart 0