4 redenen om naar de Diëtheek diëtist te gaan.

Wij hebben een slimmer systeem waardoor we meer tijd hebben voor jou!

Naar de diëtist gaan saai en moeilijk? Echt niet! Bij Diëtheek weten we dat best veel mensen het spannend of lastig vinden om de stap naar een diëtist te maken. Terwijl het juist leuk en interessant is. En wij er vooral zijn om zaken voor jou makkelijker te maken.

Daarom hebben wij voor jou de behandeling ingedeeld in 4 Fases: AANPAK, ADVIES, BEGELEIDING en VOLHOUDEN. We doorlopen die fases samen gedurende een serie van persoonlijke consulten.

Dat doen we al vanaf het moment dat je bij ons begint in de fase AANPAK. Onze vriendelijke 'starthulp' loopt eerst samen met jou rustig alles door. Je verwachtingen, gegevens en afspraken met de zorgverzekeraar. We plannen direct je eerste afspraak met de best passende diëtist (vanuit
locatie en specialiteit). Onze diëtisten zitten namelijk door heel Nederland, dus een perfecte match is zo gemaakt.

Dankzij die slimme start wordt je eerste gesprek geen administratief gedoe, maar kun je samen met jou diëtist meteen tot de kern komen!

Wij ondersteunen onze diëtisten met een slim systeem. Wij regelen alle praktische zaken zoals contracten met zorgverzekeraars om de behandeling vergoed te krijgen, planning van afspraken, het declaratieproces en de marketing. Daardoor heeft de Diëtheek diëtist alle tijd voor jou!

Aandacht voor de vraag achter de vraag

De kern van het gesprek met je diëtist gaat niet altijd direct over eten, moeilijke schema’s of saaie menu’s. We gaan vooral samen kijken wat je wilt bereiken. Hoe je leeft. Wat je prettig vindt. En waar we er in jouw leven samen voor kunnen zorgen dat je voeding(spatroon) gaat bijdragen aan je gezondheid, je beter voelen of aan je kwaliteit van leven. We hebben aandacht voor de vraag achter de vraag, waardoor we tot de kern komen en jij het advies krijgt dat je nodig hebt.

Wij maken het gemakkelijk!

Kortom: wij zijn er om het je gemakkelijker te maken in plaats van moeilijker. We bouwen samen met jou aan een persoonlijk plan van aanpak. Overzichtelijk en praktisch. Je ontvangt informatie die je nodig hebt op het moment dat je die nodig hebt. En heb je geen behoefte aan lange documentatie: bekijk dan onze video's met uitleg of aanpak die past bij jouw persoonlijke behandelplan. Mocht er onverhoopt iets in je leven veranderen, dan passen we je plan gewoon aan en verandert het pad mee. Heb je tussendoor behoefte aan overleg met je diëtist? Via ons klantteam plannen we een snelle 15 minuten telefonisch consult tussendoor. Gemakkelijk toch?

Op een inspirerende manier helpen we je vooruit


Weet je, wij zien het dagelijks… Voeding en eten kun je zien als een medicijn om gezond te blijven of gezonder te worden (zelfs als je niet meer beter wordt). Maar wij weten ook: om iets te veranderen en vol te houden helpt het als je gemotiveerd bent. Wij willen er daarom juist voor zorgen dat bezig zijn met voeding en aan je doelen werken ook leuk en inspirerend is. Wij zullen je daarom geen standaard lijstjes geven met wat je allemaal niet mag eten, maar handige tips en tricks om te zorgen dat je stappen blijft zetten en je vooruit blijft gaan. We zullen stimuleren, inspireren en duidelijke handvatten aanreiken om jouw doelen daadwerkelijk te halen en te behouden.

 

Heb je vragen?