Ben jij er klaar voor?

Naar de diëtist gaan saai en moeilijk? Echt niet! Bij Diëtheek weten we dat best veel mensen het spannend of lastig vinden om de stap naar een diëtist te maken. Terwijl het juist leuk en interessant is. En wij er vooral zijn om zaken voor jou makkelijker te maken. 

Dat doen we al vanaf het moment dat je bij ons begint. Ons vriendelijke 'starthulp' loopt eerst samen met jou rustig alles door. Je verwachtingen, gegevens en afspraken met de zorgverzekeraar. We plannen direct je eerste afspraak met de best passende diëtist (vanuit
locatie en specialiteit). Onze diëtisten zitten namelijk door heel Nederland, dus een perfecte match is zo gemaakt.

Dankzij die slimme start wordt je eerste gesprek geen administratief gedoe, maar kun je samen
meteen tot de kern komen! En die kern, die gaat niet direct over eten, moeilijke schema’s of saaie menu’s. We gaan vooral samen kijken wat je wilt bereiken. Hoe je leeft. Wat je prettig vindt. En waar we er in jouw leven samen voor kunnen zorgen dat je voeding(spatroon) extra gaat bijdragen aan je gezondheid.
Doordat wij een landelijke organisatie zijn kunnen wij alles om de persoonlijke ondersteuning van de diëtisten heen praktisch regelen. 

Kortom: wij zijn er om het je gemakkelijker te maken in plaats van moeilijker. We bouwen samen met jouw aan een persoonlijke plan van aanpak. Overzichtelijk en praktisch. En
mocht er onverhoopt iets veranderen, dan passen we je plan gewoon aan en verandert het pad mee.
Gemakkelijk toch?


Weet je, wij zien het dagelijks… Voeding en eten kun je zien als een medicijn om gezond te blijven of gezonder te worden. Daarom staan we te springen om jou ook die gezonde voorsprong te geven. Maar wij weten ook: om iets te veranderen en vol te houden moet je gemotiveerd zijn.
Wij willen er daarom juist voor zorgen dat het leuk en inspirerend is om met ons aan je doelen te werken. Zodat wij je niet alleen handige tips en tricks geven, maar je ook stimuleren, inspireren en duidelijke handvatten aanreiken om doelen daadwerkelijk te halen en te behouden.

Wil jij weten hoe de behandeling bij de dietist verloopt? Kijk dan bij: 'jouw plan' 

#replace title#