Ik ben diëtist geworden omdat ik biologie op de middelbare school het leukst vond. Ik wilde graag met mensen gaan werken. Na kennis te hebben gemaakt met o.a. logopedie ben ik toch voor diëtetiek gegaan.

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik is dat elke dag weer anders is, het vak blijft in ontwikkeling. voeding heeft veel positieve “bijwerkingen”.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat dat ik je help dat je zoveel mogelijk zelf de regie te hebben en je vooral laat zien wat wel kan. Ik wil je zoveel mogelijk in je eigen kracht zetten. Niet alleen voeding maar ook andere leefstijlfactoren o.a. omgeving, slaap etc. neem ik mee in mijn advies.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij om naar buiten te gaan, genieten van de natuur: wandelen/zwemmen. leuke herinneringen maken met vrienden en familie. Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is weer eens een mooie reis te maken bijvoorbeeld rondreis Marokko. Maar ook vaker een lang weekend met onze zelfgebouwde camper door Nederland.  

#replace title#