Ik heb ervoor gekozen om diëtist te worden nadat ik tijdens mijn studie geneeskunde ziek werd en ik door mijn voedingspatroon aan te passen mijn leven terug kreeg. Ik zag hoeveel invloed voeding kan hebben op hoe je je voelt en op je gezondheid. Mijn passie voor voeding is dan ook op dit moment ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat we een hoop ziekten de wereld uit kunnen helpen door de problemen bij de bron aan te pakken en in veel gevallen is voeding hierbij de basis.

Het mooiste vind ik als ik mensen zie die hun kwaliteit van leven verbeterd hebben door hun voedingspatroon aan te passen en zichzelf beter kunnen maken door een betere leefstijl. Ik werk in Fijnaart, Willemstad en 2 locaties in Roosendaal (Onyxdijk en Dijkcentrum).

Wanneer cliënten ervoor kiezen om samen met mij de voeding aan te passen, betekent dit dat we het echt samen doen. De cliënt is expert in zijn eigen leven en ik in de voeding. Samen kunnen we kijken wat voor aanpassingen we kunnen doen om uiteindelijk het doel van de cliënt te bereiken. Daarnaast is het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en zich veilig voelt gedurende de behandeling.

Buiten mijn werk sport ik graag. Ik ben hardlooptrainer, skileraar en doe aan hockey. Ook help ik graag bij diverse sportevenementen om deze evenementen onvergetelijk te maken. Daarnaast vind ik het leuk om te experimenteren met nieuwe gerechten of voor een groep vrienden te koken en daarna gezamenlijk spelletjes te doen. Ik ben een grote Disney fan en mijn droom is dan ook om ooit de Dopey Challenge te lopen in Walt Disney World. 

Tot slot heb ik ervaring met diverse ziektebeelden. Van afvallen tot aankomen, van diabetes tot darmklachten en van mensen met hartvaatziekten tot moeilijke eters. Jong en oud zijn welkom bij mij! 

#replace title#