Van jongs af aan sta ik al graag in de keuken en heb ik interesse in (gezonde) voeding. Ik ben graag bezig met alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast vind ik het fijn om mensen te helpen. Het feit dat ik zowel mijn passie voor voeding als mijn interesse in gezondheid kan combineren, maakt het beroep van diëtist perfect voor mij! 

Het leukste aan mijn werk vind ik het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de cliënt en het samen onderzoeken wat een passend en gezond voedingspatroon is die vol te houden is op de langere termijn. 

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat je een meedenkende en empathische diëtiste krijgt. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en zelf inspraak heeft. 

Buiten mijn werk vind ik het fijn om met vrienden/familie te zijn, samen te eten, ergens wat drinken of dingen te ondernemen. Verder ben ik graag in de sportschool te vinden of ga ik een rondje hardlopen. Ook vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en te koken of bakken.

Ik de toekomst wil ik mijzelf blijven ontwikkelen als diëtist door meer ervaring op te doen en scholingen te volgen. 
 

#replace title#