Ik ben diëtist geworden omdat ik het ontzettend interessant vind wat voeding kan betekenen voor onze gezondheid. Het leukste aan mijn werk vind ik het helpen en ondersteunen van anderen.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat wij samen gaan kijken wat de beste route is om het doel te behalen. Zelf ben ik een heel enthousiast en creatief persoon die zowel gezelligheid als een luisterend oor kan bieden. Dit draag ik graag mee tijdens mijn consulten.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij dat ik veel tijd door breng met familie, vrienden en mijn dieren (twee katten, een hond en mijn paard). Daarnaast vind ik tijd doorbrengen in de natuur ook heel belangrijk, omdat ik hier gelukkig van word.

Wat ik in de toekomst graag zou willen is het kopen van een huisje midden in de natuur. Het lijkt mij heerlijk om te genieten van het geluid van bomen en vogels en elke dag eitjes te rapen van de kippen die rondscharrelen. Ook lijkt het mij heerlijk om zelf groenten te verbouwen in de tuin.

#replace title#