Ik ben diëtist geworden omdat ik naast mijn liefde voor voeding ook graag wat wil betekenen voor mijn medemens en dat komt in dit beroep juist zo mooi samen. Ook vind ik het intrigerend dat de rol van voeding in het dagelijkse leven bij iedereen anders is.
Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat je vaak met simpele adviezen groot bereik hebt, het samen werken aan een doel altijd met oog voor het individu voorop, geen mens is hetzelfde. Het werk is daardoor ook altijd een uitdaging!

Ik vind het leuk om samen met de cliënt te zoeken naar de beste begeleiding op het gebied van voeding, rekening houdend met zijn of haar specifieke wensen en aandachtsgebieden. Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Ik denk graag met cliënten mee en ik zet me graag in om samen de doelen te behalen en bij de hulpvraag te begeleiden.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij mijn gezin, we doen graag leuke dingen samen en zijn graag buiten! Naast mijn gezin en werk heb ik een enorme liefde voor voeding, ik vind het heerlijk om in de keuken te staan, om recepten uit te proberen, zelf te ontwikkelen of te koken voor vrienden of familie.

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is om mooie reizen te maken met mijn gezin, dat we samen een rijk leven hebben: gezond, vol met vrienden en familie! In mijn werk als diëtist zou ik me graag verder willen ontwikkelen en later specialiseren.