Ik ben diëtist geworden omdat voeding een hele grote rol speelt in ons leven. Eten is niet alleen wat je in je mond stopt, er zijn nog zo veel meer dingen die bij voeding een rol spelen en hier wilde ik graag meer over leren.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit. Elk persoon is anders waardoor de adviezen/begeleiding ook vaak anders zijn. Maar het allerleukste vind ik om te zien, is dat doelen die opgesteld zijn, ook daadwerkelijk behaald worden.

Als je als cliënt bij mij op het spreekuur komt dan weet je dat er een nieuwe generatie diëtist voor jou zit, die vol met kennis en enthousiasme aan de slag wil gaan om samen gezondheidsdoelen te behalen. De begeleiding zal specifiek voor je gemaakt worden zodat het bij je past en het ook op een langer termijn vol te houden is.

Als ik niet aan het werk ben dan vind ik het leuk om te wandelen, fietsen, met vrienden af te spreken of om bij familie op bezoek te gaan. Op dagen dat ik wat minder actief wil zijn vind ik het ook heerlijk om lekker niks te doen en een serie/film te kijken op de bank.
 

#replace title#