Wat vindt onze klant

Hoe jij de behandeling hebt ervaren is voor ons het meest belangrijke. De mening van onze klanten staat voor ons op één. En dat zie je terug in onze resultaten. We zijn heel trots op deze cijfers en horen dan ook graag jouw mening. Wil je graag mee doen aan ons klantervaringsonderzoek, zodat wij nog meer klanten blij kunnen maken? Vraag het je diëtist 

 

 

''I've been helped a lot with the advice that she gave. My stomach used to severely bloating all the time and now it never comes back" (juni 2021)

''Met haar hulp ben ik bijna 20kg afgevallen en heb veel meer inzicht gekregen in hoe het eten werkt.'' (maart 2021)

" Mijn diëtist was heel professioneel maar ik voelde me toch comfortabel" (juli 2021)

 " Hij is rustig, vriendelijk en luistert goed, en hij komt met haalbare adviezen die bij mij  goed hebben gewerkt." (juli 2021)

"Het was voor mij persoonlijk erg moeilijk om een andere draai aan mijn eetpatroon te geven. Van alles te kunnen eten en dan ineens naar een beperkt glutenvrij dieet. De manier waarop mijn diëtiste te werk ging, door mij serieus te nemen en goed te luisteren naar mijn klachten was erg fijn. Samen een concreet plan opstellen waarmee ik precies wist waar ik die weken aan ging werken. Adviezen wat ik wél nog kon eten of een recept waren een duwtje in de rug. Hierdoor hielp het in mijn dagelijks leven steeds beter om het glutenvrije dieet te kunnen blijven volhouden." 

#replace title#