Ik ben diëtist geworden omdat ik een passie heb voor voeding. Van huis uit heb ik gezonde voeding met de paplepel meegekregen, mijn ouders hadden een biologische boerderij met groentewinkel. Ik wilde geen boer worden maar wilde wel iets met voeding… zo kwam ik bij de studie voeding en diëtetiek, de rest is geschiedenis….

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat ik samen met jou kan toewerken naar een verbetering in de gezondheid. Ik vind het dankbaar werk, bijzonder dat mensen je het vertrouwen geven en delen wat er speelt in hun leven. Soms is het huilen, soms worstelen maar gelukkig juichen we ook samen! Omdat er dan mooie doelen verwezenlijkt zijn.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat dat wij een open gesprek hebben waarin we samen gaan bekijken wat jou doelen zijn. Waar wil je aan werken, hoe ik je daar het beste bij kan helpen en zo vormt zich een plan van aanpak. Je mag altijd alles vragen. Ook is het belangrijk om te weten dat ik er ook juist voor je ben in moeilijke tijden, als het even niet zo goed gaat en je motivatie daalt. Kom ook juist dan bij me langs, dan kijken we samen hoe we er weer een positieve draai aan kunnen geven. Werken aan een gezonde leefstijl gaat immers met ups-en-downs.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij mijn gezin natuurlijk. Ik heb twee kinderen en een lieve partner. Verder hou ik van buiten zijn, het liefst in de natuur; lekker fietsen, lekker wandelen. Ik doe verder ook aan yoga.

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is dat diëtist zijn mijn droombaan is dus die droom is verwezenlijkt en daar ga ik ook mee door; ik zal altijd kijken hoe ik mij kan inzetten om het belang van voeding en een gezonde leefstijl op de kaart te zetten. We leven in een wereld vol verleidingen. Ik droom ervan dat er meer gedaan wordt aan het makkelijker maken van de gezonde keuze door bijvoorbeeld de belasting op groente en fruit op te heffen.

#replace title#