Ik ben diëtist geworden omdat gezondheid en ziekte altijd mijn interesse heeft gehad. Gezond eten, koken en iets maken (brood, yoghurt) zijn dingen die ik van huis uit mee heb gekregen. Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik mensen een stapje verder helpen naar hun gezondheid, mensen die zich beter in vel voelen tijdens of na ziekte. het werken met veel verschillende mensen maakt het werk heel veelzijdig.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat dat we samen kijken naar (creatieve) oplossingen en mogelijkheden in je/ uw eetpatroon. Of dit nu is om in gewicht aan te komen, tijdens een ziekte zoals een oncologische aandoening of om beter in je vel te zitten door wat kilo’s af te vallen. Ik ben gespecialiseerd in diabetes mellitus 1 & 2, koolhydraatbeperkte voeding en oncologie.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij mijn familie, werken in mijn groente en bloementuin en iets actiefs doen in de natuur of bij de zee. Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is ik droom er van om een kookworkshop locatie te hebben, waarbij ik samen met mensen kan koken. bij voorkeur koolhydraatarme kookworkshops.

#replace title#