Ik ben diëtist geworden omdat mijn interesses liggen bij voeding en de medische wereld. In de huidige zorg krijgen steeds meer mensen (chronische) aandoeningen waardoor hulp, adviezen en expertise nodig zijn om deze cliënten te ondersteunen, begeleiden en helpen. Met behulp van de opgedane kennis en ervaring bij Diëtheek wil ik in de toekomst deze cliënten nog beter begeleiden en ondersteunen bij hun aandoening(en)/ziektebeeld(en). 

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit aan ziektebeelden, cliënten en consulten. Van diabetes tot leveraandoeningen, van afvallen tot aankomen, van telefonische tot fysieke consulten en huisbezoeken. 

Als een cliënt voor mij kiest dan zal ik altijd 100% geven om een veilige band en vertrouwde omgeving te creëren door te luisteren naar de hulpvraag en wens(en) van de cliënt, mijn kennis te delen om de hulpvraag en het advies zo goed mogelijk af te stemmen bij de aandoening(en)/wensen van de cliënt. 

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij dat werk en privé gescheiden blijven. Ik vind het prettig en belangrijk om na werk bezig te zijn met niet-werk-gerelateerde dingen, zoals koken, sporten en tijd doorbrengen met mijn vriendin en vrienden. Dit zorgt voor ontspanning, wat nodig is na een drukke werkdag en -week. 

Wat ik in de toekomst nog graag zou willen is specialiseren in één of meerdere ziektebeelden/aandoeningen. De ziektebeelden die ik interessant vind, zijn Diabetes, Nier-, Hart- en Leveraandoeningen. Daarnaast wil ik sondevoeding kunnen opstarten bij cliënten thuis. Een basis hiervoor is al gelegd doordat de E-learning Sondevoeding eind 2022 is behaald. In de toekomst wil ik cliënten met sondevoeding kunnen helpen om te herstellen van hun aandoening(en) als drinkvoeding en gewone voeding (tijdelijk) niet mogelijk is. 
 

#replace title#