Ik ben diëtist geworden omdat mijn hardloophobby steeds verder uit de hand liep, en ik het enorme verschil merkte van goede voeding op mijn herstel na bijvoorbeeld een zware training. Super interessant! Daarom ben ik toen ik 35 werd weer terug de schoolbanken ingegaan om diëtist te worden en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het geeft me energie mensen te helpen met het bereiken van hun doel.

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat het echt maatwerk is. Mensen kunnen hetzelfde doel hebben, maar dat wil niet zeggen dat de weg naar dat doel toe ook hetzelfde is. Dat maakt het werk als diëtist zo mooi, maar ook zo uitdagend. Geen mens is hetzelfde.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat je kiest voor een diëtist die goed naar je luistert. Samen gaan we kijken welke aanpassingen je in je voedingspatroon kan en wil maken om je doel te bereiken. Ik probeer een losse en informele sfeer te creëren en op gepaste momenten is er wat mij betreft ook zeker ruimte voor humor.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij om een goede balans te vinden tussen ontspanning en inspanning. Ik ga graag en vaak hardlopen of wielrennen in de bossen en heuvels rondom mijn woonplaats Nijmegen. Om te herstellen van al dat fysieke geweld, vind ik het ook heerlijk om te lezen, gitaar te spelen of een potje te kaarten in een bruin café. 

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is een keer een lange trailroute in Amerika te hardlopen / wandelen. Ik vind de natuur daar prachtig en het lijkt me geweldig eens een langere periode in mijn leven uit te trekken om daar volop van te kunnen genieten.

#replace title#