Ik ben diëtist geworden omdat ik een passie voor voeding heb ontwikkeld. Mijn interesse begon bij voeding bij sporten, ontwikkelde zich tot een passie voor bereiden van voedingsmiddelen en eindigde met een groeiende interesse in voeding bij ziekte en gezondheid.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat de voedingswetenschap nog erg jong is en dat er continu nog nieuwe ontdekkingen gedaan worden. Ik vind het leuk om mijn kennis over voeding te delen en mensen te ondersteunen om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Als een cliënt voor mij kiest dan kiest de cliënt voor een manusje van alles. Door mijn werkervaring als diëtist in het ziekenhuis en een revalidatiecentrum heb ik kennis en ervaring in alle takken van zorg en bijna alle aandoeningen en diëtetische behandelingen. Met name in voeding bij diabetes. Daarnaast heb ik een werk achtergrond in de ICT, de Bouw, en als fitnesstrainer.

Dit heeft mij geleerd te verbinden met mensen van verschillende achtergronden. Daarom kan een cliënt een begripvolle en passende behandeling van mij verwachten. 

Buiten mijn werk om is het belangrijk voor mij om wederom te verbinden met mensen en leuke herinneringen te maken. Verder vind je mij vooral in de geschiedenis boeken, voor het fornuis of de barbecue, in het zwembad, in de fitnesszaal, op reis en hou ik er van om mijn eigen bier te brouwen en eigen wijn en gedroogd vlees te maken.

Wat ik in de toekomst nog graag zou willen is om mij verder te specialiseren in voeding bij diabetes en andere endocrinologische aandoeningen.
 

#replace title#