Ik ben diëtist geworden, omdat ik met mensen werken, in combinatie met het onderwerp voeding, heel leuk vind. Toen ik de opleiding Voeding en Diëtetiek bezocht, was ik meteen verkocht. Na vier jaar studeren wilde ik graag aan de slag als diëtist en nu 19,5 jaar verder heb ik nog steeds het mooiste beroep. Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat je iemand kan helpen met zoiets alledaags als voeding. Met voeding kun je verschil maken in gezondheid/fitheid/energiebalans.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat ze te maken krijgen met een diëtist die kijkt naar de mogelijkheden van zichzelf om aanpassingen te kunnen/willen maken. Dit wordt samen besproken, zodat het persoonlijke adviezen zijn. 

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij: mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast vind ik het fijn en belangrijk om in beweging te zijn. Ik hou van koken en bakken.

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is dat mensen meer zicht krijgen op het belang van een gezonde voeding en wat voor gezondheidsvoordelen ze hiermee kunnen behalen.

Mijn aandachtsgebied is Diabetes Mellitus, Hart-en vaatziekten, Cardiologie, Maag-darmziekten, Overgewicht en obesitas, Kinderdietetiek, COPD, Geriatrie en ouderen. Mijn specifieke deskundigheid is Diabetes Mellitus.

#replace title#