Ik ben diëtist geworden omdat ik dol ben op eten en alles wat daar mee te maken heeft, waardoor ik de gehele dag wel over voeding kan en wil praten. Precies wat een diëtist doet, top combi dus! Of het nou gaat om gesprekken over eten, koken, nieuwe recepten ontwikkelen, foto's maken van gerechten of in mijn vrije tijd eten met familie en vrienden, ik hou er van! 

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik de persoonlijke band die je opbouwt met een cliënt, openhartige gesprekken, maar ook dat cliënten d.m.v. mijn adviezen lekkerder in hun vel zitten.

Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat de cliënt en ik gelijkwaardig zijn aan elkaar en ik begeleid de cliënt hoe ik zelf ook begeleidt zou willen worden. Ik ben geen diëtist die met het vingertje zal gaan wijzen en vertellen wat hij/zij wel of niet mag doen. Er zal ook zeker niet worden gesproken over een dieet, maar over een leefstijl verandering door middel van puur en lekker eten, wat goed is voor natuur, dier en bovenal jezelf!

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij dat ik mensen om mij heen heb. Ik ben een sociaal dier en mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij. Ik breng graag tijd met hen door. Daarbij vind ik het ook belangrijk om tijd in mijzelf te investeren. Ik dans in een gezelschap, loop graag hard in de natuur, maar ook neem ik mijzelf graag mee op de koffie in een leuk horecatentje, evt. onder het genot van een goed (luister)boek of een inspirerende podcast.

Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is dat ik een gezond en positief mens mag blijven en kan genieten van alle lieve en fijne mensen die ik om mij heen heb.

#replace title#