Ik ben diëtist geworden omdat in mijn jeugd al bekend was met voedselintoleranties. Naarmate ik ouder werd, ben ik bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken en vond ik het leuk om nieuwe recepten en producten te testen. Tijdens de opleiding vond ik psychologie en gedragsverandering erg interessant. Na de opleiding ben ik dan ook de korte opleiding gezondheidspsychologie gaan doen. Hier heb ik uitgebreid geleerd hoe gedrag en voedingsgewoonten het beste, positief, veranderd kunnen worden en hoe je dit op lange termijn kunt volhouden.

Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit: ik help mensen met verschillende (hulp)vragen en ik kom op veel locaties. Ook doe ik naast het werk verschillende nascholingen, soms ook gezellig samen met collega’s. Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat ik graag met cliënten meedenk en ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor iemand zijn verhaal.

Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij om te gaan hardlopen en ik vind het leuk om nieuwe eet- en koffietentjes te ontdekken in de buurt. Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is een mooie tuin om mijn eigen groente en fruit te verbouwen.

#replace title#