In mijn omgeving zie ik steeds vaker hoe belangrijk voeding is voor de gezondheid en daarom heb ik mij in 2018 laten omscholen tot diëtist om mensen te mogen helpen. Ik geloof in de kracht van voeding om gezondheidsklachten te voorkomen of te verminderen.

Als diëtist is het werk zeer afwisselend en vind ik het leuk om met cliënten samen te werken, geen dag is hetzelfde. Ik volg regelmatig diverse scholingen over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van o.a. voeding, ziekten en aandoeningen. Die kennis kan ik dan mooi vertalen naar praktische handvaten. Zo kan ik mijn cliënten goed helpen om hun doelen te behalen volgens de laatste inzichten. Je kunt bij mij o.a. terecht voor: Diabetes Mellitus, cardiovasculaire risicomanagement, maag- en darmklachten (PDS/IBS o.a. inzetten van FODMAP-dieet), Voeding bij kanker, Voedselallergie, GLI Slimmer Leefstijlcoach, Overgewicht/Obesitas, Ondergewicht/Onbedoeld gewichtsverlies, Kinderdiëtetiek.

Elke cliënt is anders en dat vraagt om een persoonlijk maatwerk en advies. Door onze gesprekken kan de cliënt stap voor stap toewerken naar een gezondere leefstijl en zijn/haar doel behalen. Ik geloof in samenwerken, want samen staan we sterker!

Met mijn eerdere werkervaring in het internationale zakenleven, kan ik mij als diëtist goed inleven en hierdoor anticiperen op de uitdagingen die cliënten ervaren om een gezond eetpatroon met hun leefstijl te combineren. Daarbij spreek en schrijf ik vloeiend Engels. Het begeleiden van cliënten geeft mij veel energie, en daarnaast geniet ik van sporten, koken en met reizen heb ik mijn kennis over diverse keukens uitgebreid. Mijn hobby’s sluiten dus mooi aan met mijn beroep als diëtist.

#replace title#