Ik ben diëtist geworden omdat ik altijd al interesse in lekker eten en het effect hiervan op je lijf heb gehad. toen ik een keuze moest maken voor een vervolgopleiding wist ik wel dat ik de gezondheidszorg in wilde, maar nog niet direct welke richting. Tot opeens het kwartje viel: mijn passie voor voeding combineren met de gezondheid! het idee om diëtist te worden was geboren en ik heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van. Het tofste/leukste aan mijn werk vind ik dat omdat je met mensen werkt het nooit verveelt, ieder heeft zijn eigen verhaal. mensen komen met veel verschillende redenen bij de diëtist. maar ook al zie je op een dag vijf diabeten, dit zijn dan wel vijf compleet andere verhalen. Ik vind het fijn om je handvatten te kunnen geven in de vaak verwarrende wereld van voeding. Als een cliënt voor mij kiest als diëtist betekent dit dat dat je in veilige omgeving in de spreekkamer komt waar de jij je gehoord voelt. Een advies op maat begint in mijn ogen met goed naar jou luisteren. met daarnaast wat nuchterheid en soms ook zeker een dosis humor probeer ik jou te motiveren en te helpen tot een gezondere levensstijl. Buiten mijn werk is het belangrijkste voor mij om te lezen, koken, fotograferen en lekker buiten zijn. Dit alles het liefst met mijn dierbaren om me heen. Wat ik graag zou willen doen/waar ik van droom is mooie verre reizen maken. vlak voor covid ben ik naar zuid-afrika geweest en dit heeft veel indruk gemaakt.

#replace title#