Aantal personen
-
Soort recept
Dessert

Wat heb je nodig? (4 personen) 

  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg
  • 1 grote Elstar
  • 1 Conference peer
  • 2 el citroensap
  • 50 gram walnoten
  • 1 el honing
  • 1 stukje verse gember geraspt 2×2 cm)
  • 4 kleine taart vormpjes (10 cm)
  • boter/olie voor het invetten

Hoe maak je het?

  • Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd deze in blokjes.
  • Meng het fruit met het citroensap (dit voorkomt bruinkleuring).
  • Hak de walnoten met een groot mes grof en meng de noten met de honing en verse gember door het fruit.
  • Vet de vormpjes in en bekleed deze met het bladerdeeg.
  • Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes en vouw de punten over de vulling heen.
  • Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.

Eet smakelijk

Reacties (0)
Lees reacties
Nog geen reacties geplaatst
Heb je vragen?