Diëtheek@work

Diëtheek weet als geen ander dat in tijd van vergrijzing en langer doorwerken het belangrijk is om je werknemers ‘fit for the job’ te houden. Gezond personeel = duurzaam & vitaal!

Ga samen met Diëtheek voor meer vitaliteit op de werkvloer!
Diëtheek ontwikkelt en zet gezondheid- en vitaliteitprogramma’s in ter bevordering van de gezondheid van jouw werknemers. Daarnaast geven wij voorlichting, verzorgen we workshops en coachen wij werknemers naar een gezonde leefstijl. Hierbij hebben wij de focus op gezondheid én preventie. en streven naar duurzaam personeel op een gezonde werkplek.

Waarom?

Een gezonde leefstijl draagt een gezond gewicht, betere arbeidsprestaties, minder verloop, minder verzuim, goed werkgeverschap, betere conditie, hogere kwaliteit van leven en een langer én gezond leven. Uiteindelijk resulteert dit in lagere kosten voor
de maatschappij en voor u als werkgever. Kortom: investeren in vitaliteit loont!

Er zijn verschillende mogelijkheden om op het werk een gezonde leefstijl te stimuleren. Voeding is een onderdeel van een gezonde leefstijl.

Dietheek heeft veel kennis, expertise en ervaring in huis op het gebied van voeding. En wij werken landelijk met gespecialiseerde diëtisten voor het bedrijfsleven; de Bedrijfsdiëtist. Voeding is een wezenlijk onderdeel van vitaal zijn, je vitaal voelen. 

Met wie werken wij samen?
Wij zijn van mening dat een gezonde leefstijl niet op zichzelf staat en afhankelijk is van verschillende factoren. Daarom werken wij samen met gerenommeerde partners om jouw bedrijf een totaal aanbod te kunnen bieden ten aanzien van de BRAVO- thema’s (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding & Ontspanning). Wij werken ook mee aan onderzoek.

Ons aanbod
Voor ons is geen opdracht te klein of te groot, wij werken vraaggericht. Om een beeld te geven wat wij aanbieden; wij verzorgen ‘quick scans’, workshops, trainingen, voorlichting, een bedrijfsrestaurant- of werkplekcheck maar ook uitgebreide ‘custom made’ vitaliteitprogramma’s.

Wij denken graag met je mee; maak een afspraak om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

 088-4253600

  klantcontact@dietheek.nl

 

#replace title#