Wat heb je nodig voor 2 personen?
• 1 broccoli
• 1 zak curry schotel (bijv. van HAK of Lidl)
• 2 kleine naanbroodjes
• Evt. nog wat extra kruiden naar smaak (paprikapoeder, knoflookpoeder, peper)
Materialen:
• 1 kookpan
• 1 hapjespan
Hoe te maken?
• Zet een pan water op het vuur en breng het water aan de kook.
• Snijd de broccoli in stronkjes en was deze goed schoon.
• Kook de broccoli beet gaar.
• Verhit in de hapjespan de zak met curry en voeg de afgegoten en beet gare broccoli hierbij.
• Laat dit zachtjes op het vuur verwarmen en voeg evt. de extra kruiden naar smaak toe.
• Verwarm ondertussen de twee naandbroodjes in een broodrooster of oven en serveer dit samen met het curry/broccoli mengsel.
Voedingswaarden per portie:
Kcal | 366 kcal |
Koolhydraten | 34 gram |
Eiwitten | 20 gram |
Vetten | 6 gram |
Waarvan verzadigd | 0,6% |
Waarvan transvet | 0% |
Vezels | 18 gram |
Zout | 1,8 gram |