Voeding en media? Wij kunnen je helpen! 

Wil jij graag informatie delen over een gezonde voeding en leefstijl? Wij snappen dat het veel tijd kost om betrouwbare informatie te vinden en hier ook nog iets voor te schrijven of te ontwikkelen. Schrijven over voeding en gezondheid, daar zijn wij goed in. Wij schrijven content die leuk, interessant en makkelijk is om te lezen en waar je publiek blij van wordt. 

Webinars 
Wil jij een webinar over voeding en gezondheid organiseren binnen je bedrijf, huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, school of kinderdagbverblijf? Wij maken graag begrijpelijke webinars over voeding en gezondheid. Wij hebben ervaring om dit voor verschillende opdrachtgevers en doelgroepen te doen. 

Scholing
Wij kunnen scholingen geven over alle onderwerpen met betrekking tot voeding, diëten en leefstijl. Vanwege onze schaalgrootte is er altijd een diëtist met het juiste specialisme bij jou in de buurt.  

Blogs of video's over voeding
Voor meerdere klanten schrijven wij inhoudelijke blogs of maken wij video's over gezonde voeding. Deze blogs en video's worden op maat gemaakt. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
☎ 088-4253600
✉ contentcreator@dietheek.nl 

En vergeet ons niet te volgen op Social Media: @dietheeknederland

#replace title#