Voeding en media? Wij kunnen je helpen.

Wil jij graag informatie delen over een gezonde voeding en leefstijl? Wij snappen dat het veel tijd kost om betrouwbare informatie te vinden en hier ook nog iets voor te schrijven of te ontwikkelen. Schrijven over voeding en gezondheid, daar zijn wij goed in. Wij schrijven content die leuk, interessant en makkelijk is om te lezen en waar je publiek blij van wordt. Daarnaast zorgen wij dat de teksten voldoen aan de SEO.  

Webinars 
Wil jij een webinar over voeding en gezondheid organiseren binnen je bedrijf, huisartsenpraktijk, fysiotherapiepraktijk, school of kinderdagbverblijf?  Wij maken graag begrijpelijke webinars over voeding en gezondheid. Wij hehben ervaring om dit vooor verschillende opdrachtgevers en voor verschillende doelgroepen te doen. Ook bieden wij de mogelijkheid om webinars te hosten.

Scholing

Wij kunnen scholingen geven over alle onderwerpen met betrekking tot voeding, diëten en leefstijl. Vanwege onze schaalgrootte is er altijd een diëtist met het juiste specialisme bij jou in de buurt.  
 

Blogs of vlogs over voeding
Voor meedere klanten schrijven wij inhoudelijke blogs of maken wij vlogs over gezonde voeding. Deze blogs worden op maat geschreven over voeidng- en of leefstijl onderwerpen naar jou keuze. 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op

Heb je vragen?