Een heerlijk recept voor een vriendelijk prijsje! Deze lekkere vegetarische spaghetti zet je namelijk voor maar €1,50 per persoon op tafel. Waar wacht je nog op?
Wat heb je nodig voor 2 personen?
Ingrediënten:
- 100 gram ongekookte volkoren spaghetti
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 blik (400 gram) tomatenblokjes
- 300 gram gekookte linzen
Materialen:
- Kookpan
- Snijplank
- Mes
- Koekenpan
Hoe te maken?
- Kook de spaghetti zoals op de verpakking beschreven staat.
- Pel de ui en snipper deze in kleine stukjes.
- Was de courgette en snijd deze ook in kleine stukjes.
- Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin de ui glazig en voeg vervolgens de courgette toe.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe (breng evt. op smaak met kruiden zoals: peper, paprikapoeder, knoflookpoeder en/of oregano).
- Voeg vervolgens de linzen toe.
- Giet ondertussen de spaghetti af en serveer op een bord.
- Beleg de spaghetti met de saus.
Genieten maar!
Voedingswaarden per portie:
Kcal |
443 kcal |
Koolhydraten |
65 gram |
Eiwitten |
23 gram |
Vetten |
7 gram |
Waarvan verzadigd |
1 gram |
Vezels |
15 gram |
Zout |
1,5 gram |