Wat heb je nodig voor 1 persoon?
Ingrediënten:
- 2 eieren
- 15 milliliter melk
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 20 gram komkommer
- 100 gram hüttenkase
- Snufje peper
- 1 eetlepel olijfolie
Materialen:
Hoe te maken?
- Doe de eieren in een kommetje en voeg een scheutje melk, de Italiaanse kruiden en een beetje peper toe. Mix tot een luchtig omeletbeslag.
- Doe een eetlepel olijfolie in een koekenpan en verhit op hoog vuur. Zodra de pan heet is zet je het vuur wat lager.
- Giet de helft van het omeletbeslag in de pan en draai een beetje rond totdat de hele bodem van de pan bedekt is. Draai het vuur naar een middel tot lage temperatuur. Zodra de bovenkant gestold is keer je de omelet om. Bak nog even door tot beide zijden goudbruin gekleurd zijn.
- Kiep de omelet op een bord en herhaal dit proces voor de andere helft van het beslag.
- Smeer de gebakken omeletten in met de hüttenkäse en verdeel de fijne komkommerschijfjes hierover. Breng verder op smaak met peper.
- Rol nu heel voorzichtig de omelet wraps op.
- Eetsmakelijk!
Voedingswaarde per portie:
Energie |
349 kcal |
Koolhydraten |
4,7 gram |
Eiwitten |
25 gram |
Vetten |
24 gram |
Waarvan verzadigd vet |
7,2 gram |
Vezels |
1,4 gram |
Zout |
1,3 gram |
Recept van Laura's Bakery