Onze diëtist Agnes Samsom geeft je inspiratie voor gezonde voeding op vakantie.
Onze diëtist Anouk heeft mooie resultaten behaald met een cliënt. Benieuwd welke? Lees dan snel verder.
Zie jij ze ook? Al die producten met lokkende etiketten en prachtige uitspraken als: puur natuur, suikervrij of vezelrijk? Het product lijkt heel gezond maar ergens denk je ook: 'maar klopt dat allemaal wel'?
Mijn cliënten en ik blijven elke dag leren. Het kost tijd om een glutenvrij dieet eigen te maken, maar met de juiste begeleiding en een open houding kan iedereen het onder de knie krijgen.
Van proteïnerepen, -toetjes en -shakes tot proteïne-verrijkte chips, granola en zelfs koeken. Deze producten beloven ons te helpen om aan onze dagelijkse eiwitbehoefte te kunnen voldoen. Maar is deze trend eigenlijk wel nodig?
Voldoende eiwitten zijn van groot belang voor een gezond en sterk lichaam, maar de hoeveelheid die je nodig hebt is verschillend per persoon. Wij leggen je maar al te graag uit hoeveel jij nodig hebt. Lees je mee?
Help jij mee met het milieu een handje te helpen? Na het lezen van deze blog weet je hoe!
We kennen allemaal wel een prei en een pompoen. Maar heb je wel eens gehoord van een flowersprout, een Amandine aardappel of een tombolino? Onze diëtist Floor de Vries vertelt je graag meer.
We gaan vol goede moed van start, maar laten we eerlijk zijn, het volhouden ervan is vaak een hele uitdaging. Gelukkig ben je niet alleen en willen wij wat inzichten met je delen die kunnen helpen jouw doelen te bereiken.